|
|
|
|||||||
| Haberler İnternet ve yazılım dünyasıyla ilgili en son gelişmeler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Windows Vista henüz yeni çıkmışken pek çok üretici Vista uyumlu sürücüleri sunmakta geç kalmıştı. Windows XP sürücüleri bazen çözüm olsa ve Windows Vista çoğu donanımı otomatik olarak tanısa da sıkıntılar yaşanmıştı. Kullanıcıların yaşadığı sorunlar sonrasında sistem tarafından oluşturulan hata raporu Microsoft merkeze gönderiliyor. Analiz sonuçlarına bakılırsa suçu her zaman Microsoft'ta aramamak lazım. Sorunların en büyük kaynağı %28.8 ile NVIDIA sürücüleriymiş. Daha da ilginci tüm kullanıcılar NVIDIA ekran kartına sahip değilken %30'a varan bir değer ortaya çıkmış. %17.7 ile Microsoft kaynaklı sorunlar da önemli yer teşkil ediyor. Bu tabloda görülen %17'lik nedeni belirsiz kısmı da ilginç.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| driver, nforce, nvidia, surucu, vista, windows |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista SP1 Türkçe Kurtarma CD'si Oluşturalım | ICEEXOL | İşletim Sistemleri | 1 | 13.05.08 20:33 |
| Windows Vista ve Yüksek Performans Rehberi | ICEEXOL | İşletim Sistemleri | 2 | 10.05.08 19:14 |
| Windows Vista SP1 RTM Performans Testleri | ICEEXOL | İşletim Sistemleri | 8 | 09.03.08 21:55 |
| Windows Vista Servis Paketi 1 Nasıl Kaldırılır ? | ICEEXOL | Windows Soru-Cevap | 0 | 04.03.08 11:47 |
| Windows Vista SP1 Terfisinin Getirdiği Sorunlar | Emmett Brown | Haberler | 0 | 01.03.08 06:20 |