|
|
|
|||||||
| Haberler En yeni dizüstü bilgisayarlarla ilgili haberler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Intel'in 900 MHz Celeron M ULV işlemcili Netbook adlı taşınabilir bilgisayarının üreticisinin CTL (Computer Technology Link) olduğu ortaya çıktı. Ticari adı "2go PC" olan bilgisayarda rakip modellerin aksine 40 GB kapasiteli sabit disk yer alıyor. LED aydınlatmalı, 9 inç genişlikli ve 800 x 480 piksel çözünürlüklü ekranı olan bilgisayarın ağırlığı 1.5 kilogramdan az. Fiyatının 400$ altı olması beklenen 2go PC'nin eğitim pazarına yönelik olduğu belli oluyor. Intel 915GMS yongaseti bütünleşik görüntü özelliği sunuyor. 512 MB bellek yetersiz gelirse 1 GB'a terfi etme imkanı var. 802.11b/g kablosuz ağ alıcısı, SD/MMC kart okuyucu ve web kamera içeren bilgisayarın bataryası 3 saate kadar dayanabiliyor.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkür ederim haber için. Fiyat bence pahalı. Siz ne dersiniz hocam? Böyle bir makinaya 400 dolar biraz fazla değil mi?
|
|
|
||||
|
||||
|
Eğer Türkiye'ye gelirse sanırım daha da pahalı olabilir. Fiyatı arttıran 40 GB disk ve 9 inç ekran olsa gerek. Asus Eee PC gibi 1 GB vb flash bellek ve 7 inç ekran koysalar fiyat 300$ inebilir.
|
|
|
||||
|
||||
|
Fiyat bu kadar yüksek olacaksa gelmese de olur hocam. Sağol bilgi verdiğin için..
|
|
|
||||
|
||||
|
Bunlar tahmin elbette. Belki Türkiye'ye 6 ay sonra gelir ve o zamana indirim olur ve ürün 250$ a satılmaya başlar? Belli olmaz!
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
yau yüklenmeyin adama o getirmiyo pc yi haberini yazdı sde
.ama fiyat bencede cok fazla buna 400$ verdim bununla ne yapabilirim diye düşünüyorum minicik ekranda ama hala düşünüyorum![]() |
![]() |
| Etiketler |
| ulv, netbook, intel, ctl, 2go |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Valve Oyunlarında Gizli Olan "Ultra High" Seçeneği | Görkem Yıldırım | Haberler | 1 | 23.07.08 22:39 |
| Western Digital'in Yeni Taşınabilir Diski "My Passport Elite" | Görkem Yıldırım | Haberler | 2 | 31.03.08 10:27 |
| Zotac Sitesini Kayahan Adlı "Türk & Müslüman" Hackledi | Görkem Yıldırım | Haberler | 3 | 23.03.08 02:26 |
| Intel "Montevina" Kod Adlı 15 Yeni İşlemci Hazırlıyor | Emmett Brown | Haberler | 0 | 29.02.08 22:06 |
| Bu Saate "Saat" Demeye Bin Şahit Bulsanız Bile Az Gelir | Emmett Brown | Haberler | 0 | 09.02.08 17:10 |