|
|
|
|||||||
| Site Tanıtımları Üyelerimiz web sitelerini buradan tanıtıyor, önerilerinizi bekliyor! |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Uzun süredir hobi olarak uğraştığım bir bloğum var. Bloğumda TSK'nın çeşitli birimlerin hakkında bilgi verip tanıtıyorum.Duruma göre anketler yapıp onlara göre birimleri seçiyorum. Tabii biraz zorlukları var (bilginin bulunması toplanması, videolar, resimler gibi...) Ne yazıkki fazla bilgi bulunmuyor bulunanlarında doğruluğu meçhul olduğundan biraz zaman alıyor.
Şimdilik 3 birimi tanıttım : -Bordo Bereliler -S.A.S. - S.A.T. -P.Ö.H. İlginizi çekerse yada bilgiye ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka inceleyin. http://ckarpuz3.blogspot.com Yakında ASELSAN'ın teknolojileri ve üretimleri hakkında bilgi vermeyi planlıyorum. En son kArpUz3 tarafından düzenlenmiştir : 20.03.08 21:39. |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Meraklıların ilgisini çekebilecek bilgilere yer verilmiş.
|
![]() |
| Etiketler |
| sayfasi, tanitim, kuvvetleri, silahli, turk |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Tarayıcı tabanlı Türk yapımı Swon6 | hasantahsin | Diğer | 2 | 17.04.08 11:55 |
| AMD'nin İşlemci Tanıtım Takviminde Bazı Değişiklikler Gerçekleşti | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 17.03.08 10:38 |
| Türk internetinin hızı 5 katına çıktı | _opeth | Diğer | 3 | 01.03.08 22:11 |
| Motorola RAZR2'nin Yaratıcı Tanıtım Kampanyası | Emmett Brown | Haberler | 0 | 20.02.08 13:01 |
| Motorola RAZR 2 Tanıtım Reklamı | Emmett Brown | PCkoloji TV | 0 | 14.02.08 14:24 |