|
|
|
|||||||
| Test Merkezi Karşılaştırmalı testler, yeni platformlar, kapışmalar ve dahası. |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | İnceleme Araçları |
| ZEROtherm HC92 CU 8800 ve Thermalright HR-03 GT Karşı Karşıya | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Thermalright HR-03 GT DAHA İYİ BENCE
|
|
|
||||
|
||||
|
Ama Bilmem 2 Side Guzel Fiyatına Bakarak Alabılırım
|
|
|
||||
|
||||
|
Biz de HR-03 GT daha iyi dedik zaten yazıda.
|
||||
|
||||
|
merhabalar
ben MSI'ın HD 3870 OC edition olan ekran kartını kullanmaktayım ve oyun oynarken stock fan oldukça hızlı dödüğünden, epeyce bir ses oluşturuyor. forumlarda ararken thermalright'ın HR-03 GT versiyonuna rastladım, inceleme fikir vermesi bakımından güzel olmuş. fakat bu ürünün satışı şu an yapılmıyor sanırsam, ankara'daki ve istanbul'daki birçok OC ürünü satan mağaza ile görüştüm faka stoklarında yok. nereden edinebileceğimiz konusunda bilgisi olan var mı ayrıca eBay üzerinden de satan sadece 1 satıcı var ve o da Türkiye'ye göndermiyor (ölür sanki yollasa )herneyse diğer alternatiflerimi de söyleyeyim: fikri olanlar yorum yapsınlar lütfen Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2 Thermalright HR-03 GT (şiddetle bunu arıyorum) Zalman VF1000 LED şimdiden teşekkürler |
|
|
||||
|
||||
|
Ürün 2-3 hafta sonra Firebal (www.firebal.net) stoklarında olacakmış. Senin için sordum
Biraz beklersen gelecek. Online olarak sitelerinden alabileceksin. |
|
|
||||
|
||||
|
sağolasın kardeş
ben de bu sabah telefon açmıştım ama bilgi vermemişlerdi ne zaman geleceği konusunda peki HR-03 GT'yi oldu ki buldum, aldım, monte ettim 3870 OC kullanıyorum da, fan monte etmeli miyim? yoksa pasif olarak mı soğutlamı bende 12lik scythe 800 devir 8.7dba bi fan var onu bununla birlikte kullanabilir miyim acaba yanından yöresinden hava alır mı ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Belki de kısa süre sonra güncellenmiş HR-03 GT gibi bir model gelebilir. NVIDIA ve AMD yeni kartları çıkarınca onlarla uyumlu soğutucular tanıtılır muhtemelen.
Kartının baskı devresi referans tasarımsa şunu da tavsiye edebilirim: http://www.pckoloji.com/urun-incelem...ogutucusu.html
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
instant messenger kullanıyor musunuz hocam, irtibata geçmemiz mümkün müdür seninle ve Emmett Brown ile ![]() |
![]() |
| Etiketler |
| vga, thermalright, sogutucu, hr 03, hc92, cooler, zerotherm |
| İnceleme Araçları | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack almış başlık: http://www.pckoloji.com/test-merkezi/1326-zerotherm-hc92-cu-8800-ve-thermalright-hr-03-gt-karsi-karsiya.html
|
||||
| Gönderen | Hedef | Tür | Tarih | |
| Ultimate CPU Cooling Solutions! USA | Bu başlık | Refback | 11.08.08 21:07 | |
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Thermalright HR-03 GT İncelememiz Thermalright Sitesinde | Görkem Yıldırım | Dünya Çapında PCkoloji.com | 6 | 07.08.08 12:02 |
| Thermalright Ultra-120 Extreme İncelememiz Thermalright Sitesinde | Görkem Yıldırım | Dünya Çapında PCkoloji.com | 0 | 04.08.08 15:54 |
| CM Hyper TX, ZEROtherm NV120, Thermalright Ultra-120 Extreme | Görkem Yıldırım | Test Merkezi | 4 | 25.05.08 17:26 |
| Artık Bellekler Daha Serin: Thermalright HR-07 Duo | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 21:45 |
| Greenpeace, Oyun Konsollarına Karşı Savaş Açıyor | Emmett Brown | Haberler | 0 | 18.02.08 00:01 |