|
|
|
|||||||
| Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri. |
![]() |
|
|
LinkBack (4) | İnceleme Araçları |
| Cooler Master Aquagate Max Sıvı Soğutma Sistemi | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş
|
|
|
||||
|
||||
|
color master bu işin öncüsü soğutma işinin kım ne derse desın ıntel mıntel hıkaye color master soğutmada 1 numara elinize sağlık
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu sistemin dünyadaki ilk incelemesini yapan Görkem Yıldırım'a teşekkürler.
|
|
|
||||
|
||||
|
ellerine sağlık baba yav
...bu şey süper gözüküyor...yeşil renk çok hoş duruyor bu sistemlerde.....
|
||||
|
||||
|
Tabi meraklıysan rengi değiştirebilirsin. UV hassasiyeti olan sıvı ve UV lamba kullanıp daha da janjanlı yapabilirsin.
|
||||
|
||||
|
selam
inceleme harika olmus bu urunu nereden temin edebilirim acaba veya ozellikle radyatorun uzerindeki fanlarin aynısını nereden bulabilirim..? |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
oraya baktım usta bulamadım
aynı fanlardan istiyorum ben olmazsa aquagate max ı komple tr den nereden bulabilirim |
|
|
||||
|
||||
|
Distribütör firmaya konuyu ilettim. Bana cevap verdikleri gibi seninle paylaşacağım. Aynı fandan onlarda da olabilir onu da sordum. Fanı bulması kolay. Ancak ben komple set için sordum bakalım ne diyecekler...
|
![]() |
| Etiketler |
| water, sogutma, sivi, sistem, max, master, likit, kit, cooling, cooler, aquagate |
| İnceleme Araçları | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack almış başlık: http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/1318-cooler-master-aquagate-max-sivi-sogutma-sistemi.html
|
||||
| Gönderen | Hedef | Tür | Tarih | |
| Cooler Master Aquagate Max Sıvı Soğutma Sistemi | Bu başlık | Refback | 17.08.08 15:14 | |
| Sakin Blog –Bilgi Rehberiniz… - Cooler Master Aquagate Max Sıvı Soğutma Sistemi İncelemesi | Bu başlık | Refback | 13.08.08 12:06 | |
| Neowin Forums > Cooler Master Aquagate Max ESA Liquid Cooling System Review | Bu başlık | Refback | 08.08.08 22:12 | |
| Cooler Master Aquagate Max ESA Liquid Cooling System Review - Neowin Forums | Bu başlık | Refback | 06.08.08 07:27 | |
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Cooler Master Cosmos ESA (RC-1010) Kasa | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 28 | 15.08.08 20:33 |
| Thermaltake Bigwater 770 Sıvı Soğutma Sistemi | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 11.07.08 18:16 |
| Cooler Master HAF 932 ve Centurion Silent Edition | Görkem Yıldırım | Haberler | 1 | 04.06.08 04:51 |
| Cooler Master Cosmos S (RC-1100) Kasa | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 0 | 21.03.08 15:21 |
| Cooler Master'dan Sulu Bir Soğutma Sistemi: AquaGate Max | Emmett Brown | Haberler | 0 | 29.02.08 23:21 |