Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İçerik > Ürün İncelemeler
Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri.

Comment

LinkBack (4) İnceleme Araçları
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Cooler Master Aquagate Max Sıvı Soğutma Sistemi
Varsayılan Isınma Turları

Bir süre öncesinde, Pentium 4 ve Athlon işlemciler yükselen güç tüketimleri ve ısı değerleriyle baş ağrısı olmaya başlamıştı. 3 GHz ötesine geçen işlemcilerin 125 Watt'ı bulan güç tüketimleri ve ısınmaları nedeniyle çift ve dört çekirdekli işlemcilerin çok büyük sorunlar getireceğini düşünenler vardı. Standart tip ve özel işlemci soğutucuları yüksek ısıyı ancak uzaklaştırabilirken overclock meraklılarının ilgi duymaya başladığı çözümler sıvı soğutma sistemleriydi.

Üretim tekniklerinin ilerlemesi ve 65 - 45 nm tekniklerine geçişle birlikte işlemci çekirdeği arttı ama beklenenin aksine ısılar düştü. Bunun üzerine soğutucu üreticilerinin daha basit modeller sunması beklenirken daha da iyi modeller birbirini izledi. ZEROtherm NV120 ve Thermalright Ultra-120 Extreme soğutucuları karşılaştırıp her ikisinin de overclock durumunda bile çok iyi sonuçlar aldığını gördük.

İçerik

Eski 17.03.08, 13:12
ceyhun Kullanıcısının Avatar'ı
Moderator

Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş
Alıntıyla Yanıtla
Eski 17.03.08, 13:18
Dr.ReD Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

color master bu işin öncüsü soğutma işinin kım ne derse desın ıntel mıntel hıkaye color master soğutmada 1 numara elinize sağlık
Alıntıyla Yanıtla
Eski 17.03.08, 13:22
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: İstanbul

Bu sistemin dünyadaki ilk incelemesini yapan Görkem Yıldırım'a teşekkürler.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 09.04.08, 14:28
chc_ytu Kullanıcısının Avatar'ı
Genel Moderatör

ellerine sağlık baba yav...bu şey süper gözüküyor...yeşil renk çok hoş duruyor bu sistemlerde.....

"UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.)
Alıntıyla Yanıtla
Eski 09.04.08, 15:56
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Varşova

Tabi meraklıysan rengi değiştirebilirsin. UV hassasiyeti olan sıvı ve UV lamba kullanıp daha da janjanlı yapabilirsin.
Eski 05.05.08, 11:12
plazma Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

selam
inceleme harika olmus

bu urunu nereden temin edebilirim acaba

veya ozellikle radyatorun uzerindeki fanlarin aynısını nereden bulabilirim..?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.05.08, 12:23
Yönetici

Alıntı:
Orijinalini gönderen: plazma Mesajı görüntüle
selam
inceleme harika olmus

bu urunu nereden temin edebilirim acaba

veya ozellikle radyatorun uzerindeki fanlarin aynısını nereden bulabilirim..?
Sanırım o fanlar o sete özel. Yine CoolerMaster markalı fanlar için www.segment.com.tr adresini ziyaret edebilirsin. Bahsettiğin fanların yaprak sayısı biraz daha fazla. Ama CoolerMaster'in tüm fanları sessiz bir bak derim siteden. Beğenemezsen bir yol buluruz.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.05.08, 12:27
plazma Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

oraya baktım usta bulamadım
aynı fanlardan istiyorum ben
olmazsa aquagate max ı komple tr den nereden bulabilirim
Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.05.08, 12:30
Yönetici

Distribütör firmaya konuyu ilettim. Bana cevap verdikleri gibi seninle paylaşacağım. Aynı fandan onlarda da olabilir onu da sordum. Fanı bulması kolay. Ancak ben komple set için sordum bakalım ne diyecekler...
Alıntıyla Yanıtla
Comment

Etiketler
water, sogutma, sivi, sistem, max, master, likit, kit, cooling, cooler, aquagate

İnceleme Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

LinkBacks (?)
LinkBack almış başlık: http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/1318-cooler-master-aquagate-max-sivi-sogutma-sistemi.html
Gönderen Hedef Tür Tarih
Cooler Master Aquagate Max Sıvı Soğutma Sistemi Bu başlık Refback 17.08.08 15:14
Sakin Blog –Bilgi Rehberiniz… - Cooler Master Aquagate Max Sıvı Soğutma Sistemi İncelemesi Bu başlık Refback 13.08.08 12:06
Neowin Forums > Cooler Master Aquagate Max ESA Liquid Cooling System Review Bu başlık Refback 08.08.08 22:12
Cooler Master Aquagate Max ESA Liquid Cooling System Review - Neowin Forums Bu başlık Refback 06.08.08 07:27

Benzer Başlıklar
İncelenen Ürün İnceleyen Kategori Mesajlar Son Mesaj
Cooler Master Cosmos ESA (RC-1010) Kasa Görkem Yıldırım Ürün İncelemeler 28 15.08.08 20:33
Thermaltake Bigwater 770 Sıvı Soğutma Sistemi Görkem Yıldırım Haberler 0 11.07.08 18:16
Cooler Master HAF 932 ve Centurion Silent Edition Görkem Yıldırım Haberler 1 04.06.08 04:51
Cooler Master Cosmos S (RC-1100) Kasa Görkem Yıldırım Ürün İncelemeler 0 21.03.08 15:21
Cooler Master'dan Sulu Bir Soğutma Sistemi: AquaGate Max Emmett Brown Haberler 0 29.02.08 23:21