|
|
|
|||||||
| Diğer Kablosuz ağ, modem, FireWire kartları ve diğer tüm dahili donanımlar. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar Evdeki kumanda kalabalığı canımı sıktı bende evrensel kumanda almaya karar verdim sizin önerileriniz nedir, ?
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Philips'e bir bak derim. Logitech de var ama pahalı biraz.
|
|
|
||||
|
||||
|
Philips de uygun fiyat var ama Problem imiş ve çoğu ürünü taımıyormıuş, düşünsene almışım evrensel kumanda yanında d dvd kumandası bu ne diye sorsalar adama gülerler valla
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var olan varsa versin lütfen
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Üzerinde tuşlar var. TV, DVD vs şeklinde. TV ye basında TV'ni DVD'ye de basınca DVD'ni kontrol edebiliyor. Eğer learning özelliği olan bir ürün alırsan uyum sıkıntısı çekmezsin. Bu özelliğe sahip olan ürünlerde özelliği aktifleştiriyorsun, diğer kumandayı göz göze getirip sinyale basıyorsun ve evrensel kumandan sinyali öğrenmiş oluyor. Güzel oyuncaklar. Benim salonda şimdiden 5 kumanda var. Konsol ve TV alınca 7 olacak kafadan bakalım şimdilik dert etmiyorum. Pil masrafı da ayrı birşey yaw. Almak lazım walla.
|
|
|
||||
|
||||
|
peki en fazla kaç aygıtı kumanda edebiliyor
|
|
|
||||
|
||||
|
100'e yakın sanırım.
|
|
|
||||
|
||||
|
nasıl yani 100 tane aygıtım varsa hepsini kumanda edebiliyomuyum neyse ben araştırayım en iyisi adam gibi
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
evdeki televizyonu dvd yi uydu cihazını ve müzik setini tek aletten kumanda edebiliyorsunuz
neredeyse tüm cihazlara uyumludur normal kumandalardan haliyle daha fazla tuşa sahipler mesela philipsin fiyatı 100 ytl civarında evde çokca teknolojik alet varsa alınabilir piyasada 20 ytl civarında çin malı modeller de var ama tüm markalara uyarmı tartışılır |
![]() |
| Etiketler |
| kumanda, evrensel |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| PANASONİC NV-GS37 - MiniDV - Çanta - Pil -Kumanda (Herşey) | ICEEXOL | Satılık | 4 | 23.08.08 01:22 |
| Sony PlayStation 3'e Yeni Dualshock 3 Kablosuz Kumanda | Emmett Brown | Şirket Haberleri | 2 | 14.07.08 19:59 |
| PCMCIA Yuvasına Gizlenebilen Outel Uzaktan Kumanda | Emmett Brown | Haberler | 0 | 23.02.08 18:05 |
| PlayStation 3 İçin Darklite Uzaktan Kumanda Geldi | Emmett Brown | Haberler | 0 | 13.02.08 13:53 |
| JVC'den 15 Dolara Süper Tasarımlı Evrensel Kumanda | Emmett Brown | Haberler | 0 | 09.02.08 00:01 |