|
|
|
|||||||
| Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | İnceleme Araçları |
| Microlab M-600 2.1 Hoparlör Seti | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
bu ürünü ben kullanıyorum burdaki inceleme sonunda almıştım zaten
ev kullanıcıları için ideal şekil itabiriyle zaten süper bir tasarımı var gerçek anlamda müzik dinlioysunuz diyebilirim:
Dualarım Vesvası Hannası eder def.. En son NiMaZ tarafından düzenlenmiştir : 29.04.08 13:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Yorum için teşekkürler
|
||||
|
||||
|
subwoofer'ın büyüklüğü beni büyüledi yav
Güzel bir ürün....incelemede güzel olmuş...eline sağlık.........
|
||||
|
||||
|
Buradaki inceleme sonucunda ürünü satın alman ve memnun kalman bizi çok memnun etti.
|
|
|
||||
|
||||
|
buna okdar para vereceğime gider bass jbl 1000wat bide 100wat kicker hoperlor alırım
|
|
|
||||
|
||||
|
Sen ne diyosun? Bu set 41$ fiyata sahip. JBL'den sticker mı alıcan o fiyata
![]()
|
||||
|
||||
|
peki o haporlörlerin böyle güzel kasaları olacak mı? Sadece özelliğe bakmamalı dış güzellikte önemlidir..herşeyde...
|
||||
|
||||
|
41 dolar vericeme 125
ytl veririm baba gibi sen sistemi cıkar hadi 5.1 olsa anlıcamda 2.1 bu urun |
|
|
||||
|
||||
|
2.1 ve 5.1'i kıyaslamak, elma ve armuta benzemez. Gardolap rafı ve HDMI kabloyu kıyaslamak gibi artık ne diyeyim
İkisinin de kullanım alanları farklı. Zevkler ve renkler... Daha net bir açıklaması yok. 5.1 şunun şurasında 5-6 yıllık bir olay. Daha öncesinde demek ki sen hiç zevk alarak müzik dinlemedin... |
![]() |
| Etiketler |
| microlab, m600 |
| İnceleme Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Logitech Z-10 2.0 Hoparlör Seti | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 12 | 08.05.08 20:34 |
| Bluetooth Bağlantılı Motorola EQ5 Portatif Hoparlör | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 15:15 |
| Bluetooth'lu Hoparlör Samsung YA-BS900, Bambaşka! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 14:45 |
| Razer'dan THX Sertifikalı İlginç 2.1 Hoparlör Seti: Mako | Emmett Brown | Haberler | 0 | 23.02.08 15:28 |
| Böyle Bir Hoparlör Tasarımını Göreniniz Oldu mu? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 09.02.08 01:32 |