Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İçerik > Ürün İncelemeler
Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri.

Comment

LinkBack İnceleme Araçları
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Verbatim SmartDisk NAS Ağ Diski
Varsayılan Isınma Turları

Kablosuz ağların dizüstü bilgisayarlar sayesinde yaygınlaşmaya başladığını biliyoruz. Fiyatların gerilemesiyle ve ADSL bağlantının yaygınlaşmasıyla birlikte her eve bir router girmeye başladı. Dizüstü sahibi olsun ya da olmasın kullanıcılar kablosuz modelleri tercih ediyor çünkü bu cihazlar kablolu bağlantıyı da içeriyor. Bu sayede evlerde küçük bir ağ ortamı kurmak mümkün oluyor. Bilgisayarların ucuzlaması ve dizüstü bilgisayarların artması nedeniyle ev ağı kuran çok sayıda kullanıcı var. ADSL bağlantı kullanım süresine göre masraf oluşturmadığından çoğumuz bilgisayar açık olduğu sürece sürekli olarak online kalıyoruz. ADSL ile dosya indirme oranı da arttı ve depolama alanları yetersiz kalmaya başladı. Çare harici disk kullanmak ama seçim sırasında dikkatli olmak şart.

İçerik

<< <    Sonraki Sayfa: Sadece USB Yetmeyebilir (Sayfa 1 / 11)    >  >>

Eski 14.03.08, 00:53
yakamo843 Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

Gerçekten özellik olarak güzelmiş. fiyatı ne kadar acaba?

benimde laptopum var ve hdd 80 GB fakat bende harici disk almak istiyorum ama nasıl birşey alacağıma karar veremedim. ne tavsiye edersiniz fiyat olarak biraz uygun olanlardan...
Alıntıyla Yanıtla
Eski 14.03.08, 02:12
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: İstanbul

Bu ürünün ağ desteği olduğu için KDV dahil 295 YTL gibi bir fiyata sahip. Ağ desteği olmasın sadece USB olsun derseniz fiyat 220 YTL seviyesine iniyor. Bu üründe 3.5 inç'lik bir disk var ve adaptör kullanımı zorunlu. Siz eğer 80 GB'lik istiyorsanız 2.5 inç bir model tercih edebilirsiniz. 2.5 inç yapısındaki tüm modeller enerji ihtiyaçlarını USB arabirimi üzerinden karşılıyor ve ayrıca bir adaptör taşımanızı gerektirmiyor. Tercihinizi piyasada adı duyulmuş yurtdışında da yaygın olan markaların birinden yapın. Bazı ucuz ürünlerde kasa 1-2 ayda dağılıyor ve yeni kasa almak zorunda kalıyorsunuz. http://www.hepsiburada.com/productde...uctid=bd850108 adresinde güzel bir ürün var. İsterseniz kutuyu zevkinize göre diski de isteğinize göre seçebilirsiniz. Size kalmış.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 14.03.08, 03:54
yakamo843 Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

Şimdi öncelikle benim laptop da 80 gb hd oldugu için bu bana yetmiyor. 2tane işletim sistemi yüklü, filmler vs derken doldu suan. Şimdi sizin demenize göre 3.5 inç ler mutlaka adaptörü ile eletriğe bağlanmalı, 2.5 inç olanlar usb den şarj ediyor. Ben şimdi yakında inşallah bilgisaya öğretmeni olacağım, yani okul bitiyor 2 ay sonra. 2.5 inçlik almak isterim çünkü laptopla beraber okula götürrüm ve orada ancak laptopu takarız eletriğe dimi? ayrıca bu kasa olayı nasıl oluyor onu anlayamıyorum, kasa neden dağılsın?? ben diyorum ki şöyle 1 tb lık olsun 2.5 inçlik nasıl sizce. ama bunun parası iyidir ha. yani aslında almısken buyuk boyutlu mu alaım tavsiyeniz ne olur?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 14.03.08, 08:57
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Varşova

Boyut 1 TB olacaksa 2.5 inç modeller kurtarmaz. 1 TB epey iddiali ve performans/fiyat oranı düşen bir model. 500 GB olursa çok daha iyi olur verilen paranın karşılığını almak açısından. 2.5 inç modellerde henüz 320 GB üstüne çıkan harici diskler piyasaya girmedi. 320 GB hayatta yetmez diyorsanız 3.5 inç almak şart olacak.
Comment

Etiketler
verbatim, smartdisk, nas

İnceleme Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
İncelenen Ürün İnceleyen Kategori Mesajlar Son Mesaj
Verbatim Store'n'Go USB Executive 4 GB Parmak Bellek Emmett Brown Ürün İncelemeler 3 03.08.08 01:51
Dünyanın İlk 1.5 TB Sabit Diski Seagate'den Geliyor Görkem Yıldırım Haberler 6 12.07.08 12:40
Verbatim, Mükemmel Bir Tatil İçin "Olmazsa Olmaz"ları Öneriyor Emmett Brown Şirket Haberleri 1 13.06.08 14:53
Toshiba'nın 1.8 İnç Diski 120 GB Kapasiteye Ulaştı Emmett Brown Haberler 1 14.03.08 19:23
Verbatim'den Hem USB'li, Hem de FireWire'lı 2.5 İnç SmartDisk Emmett Brown Haberler 0 26.02.08 10:59