|
|
|
|||||||
| Dosya Konuları Editörlerin teknolojik gelişmeleri içeren konuları, görüşleri ve analizleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | İnceleme Araçları |
| ArtMoney İle Oyunlarda Kolay Para Kazanma Yolu | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
çok cheater gördüm seni
![]()
|
||||
|
||||
|
program çok zekice hazırlanmış hazırlayanı tanımasakta tebrik ediyorum
paylaşım için teşekkürler @Emmett Brownprogram güzel ama biraz riskli bir hata yaparsak oyunun bozulması çok büyük ihtimal yada yanlışlıkla başka bir değeride tavan yapabilir bi cantın 999999999 lira olduğunu düşünün mesela ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Sistemi dikkatle izleyip yaptığında bir problem olmuyor. Jantı nereden 9999999999 yaptıysan sonra geri dönüp 10 yapacaksın aynı yerden
Zor değil. |
|
|
||||
|
||||
|
emmetbrown bende satirda parayi gostermedi nasil yapacam onu soylermisin ?
|
|
|
||||
|
||||
|
bu arada ben knight online oynuyorum orda denedim ama olmadi yardim ltf emege saygi ^^
|
|
|
||||
|
||||
|
Knight Online'da deneyip yapabilen var mıymış? Online bir oyun olduğu için program işlemeyebilir. NFS Carbon'da kesinlikle etkili. Adımları teker teker uyguladığında işlemi başarı ile gerçekleştirebilirsin.
|
|
|
||||
|
||||
|
ewet deneyen var calisiyor ama ben artmoneyin demosunu bulamabildim tam surum bulamadim ondan yapar mi acaba bide sende varsa tam surum yollarmisin bana orhan_aksal@mynet.com tsk ederim
|
|
|
||||
|
||||
|
Bende tam sürüm yok ne yazık ki. Demo ile yapmıştım ben de...
|
|
|
||||
|
||||
|
olması mantıksız online oyunda veriler sizin bilgisayarda değil yapımcının database inde tutulur diye biliyorum eger knight online da oluyorsa bunu k2 network e bildirmek lazım
![]() |
![]() |
| Etiketler |
| prostreet, nfs, artmoney |
| İnceleme Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Laptop pil süresini arttırmanın 15 yolu | DaRKBLaCKLiVe | Donanımlar | 27 | 31.05.08 00:18 |
| Bu Cüzdan Para Değil, Flash Bellek Tiplerini Saklayabiliyor! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 25.02.08 13:53 |
| İşte Dünyanın En Kolay Kullanılabilen Cep Telefonu! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 20.02.08 18:10 |
| iPod'ları Paylaştırmanın Kolay Yolu Bulundu: miShare | Emmett Brown | Haberler | 0 | 10.02.08 03:28 |
| MP3'leri Arabada Dinlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 09.02.08 17:02 |