Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İçerik > Dosya Konuları
Dosya Konuları Editörlerin teknolojik gelişmeleri içeren konuları, görüşleri ve analizleri.

Comment

LinkBack İnceleme Araçları
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
ArtMoney İle Oyunlarda Kolay Para Kazanma Yolu
Varsayılan Isınma Turları

Hangi oyun olursa olsun, ArtMoney sayesinde hiçbir Trainer aramadan, bilgisayarınıza virüsler sokmadan zengin olabilirsiniz. Her şey geçen gün NFS ProStreet'in kurulu olduğu klasörü yanlışlıkla silmemle başladı. Oyunu tekrar kurdum. Kaldığım yere hızlı bir geri dönüş yapmam gerekiyordu. Google'da "NFS ProStreet Money Trainer" yazarak birkaç arama yaptım. Fakat indirdiğim Trainer'lardan virüsler çıkıyordu ve hiç biri işe yaramıyordu. Adeta internetin altını üstüne getirdim ve bu başarılı yazılımı buldum. İşin güzel tarafı bu yazılım sadece NFS ProStreet'te işlemiyor. Paranın aktif olarak kullanıldığı birçok oyunda ArtMoney işe yarıyor. Programın çalışma mantığı da oldukça ilgi çekici. Okuduktan sonra bana hak vereceksiniz.

İçerik

<< <    Sonraki Sayfa: Sayfa 2 (Sayfa 1 / 7)    >  >>

Eski 18.03.08, 12:15
_opeth Kullanıcısının Avatar'ı
Üye

çok cheater gördüm seni
Eski 05.04.08, 13:42
hasantahsin Kullanıcısının Avatar'ı
Kıdemli Üye

Yer: istanbul
hasantahsin kullanıcısına MSN Messenger üzerinden mesaj gönder

program çok zekice hazırlanmış hazırlayanı tanımasakta tebrik ediyorumpaylaşım için teşekkürler @Emmett Brown

program güzel ama biraz riskli bir hata yaparsak oyunun bozulması çok büyük ihtimal yada yanlışlıkla başka bir değeride tavan yapabilir bi cantın 999999999 lira olduğunu düşünün mesela
Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.04.08, 17:18
Yönetici

Yer: İstanbul

Sistemi dikkatle izleyip yaptığında bir problem olmuyor. Jantı nereden 9999999999 yaptıysan sonra geri dönüp 10 yapacaksın aynı yerden Zor değil.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.05.08, 11:02
orhan_aksal Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

emmetbrown bende satirda parayi gostermedi nasil yapacam onu soylermisin ?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.05.08, 11:06
Yeni Üye

bu arada ben knight online oynuyorum orda denedim ama olmadi yardim ltf emege saygi ^^
Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.05.08, 12:10
Yönetici

Knight Online'da deneyip yapabilen var mıymış? Online bir oyun olduğu için program işlemeyebilir. NFS Carbon'da kesinlikle etkili. Adımları teker teker uyguladığında işlemi başarı ile gerçekleştirebilirsin.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.05.08, 14:36
Yeni Üye

ewet deneyen var calisiyor ama ben artmoneyin demosunu bulamabildim tam surum bulamadim ondan yapar mi acaba bide sende varsa tam surum yollarmisin bana orhan_aksal@mynet.com tsk ederim
Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.05.08, 14:57
Yönetici

Bende tam sürüm yok ne yazık ki. Demo ile yapmıştım ben de...
Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.05.08, 16:10
hasantahsin Kullanıcısının Avatar'ı
Kıdemli Üye

Yer: istanbul
hasantahsin kullanıcısına MSN Messenger üzerinden mesaj gönder

olması mantıksız online oyunda veriler sizin bilgisayarda değil yapımcının database inde tutulur diye biliyorum eger knight online da oluyorsa bunu k2 network e bildirmek lazım
Alıntıyla Yanıtla
Comment

Etiketler
prostreet, nfs, artmoney

İnceleme Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
İncelenen Ürün İnceleyen Kategori Mesajlar Son Mesaj
Laptop pil süresini arttırmanın 15 yolu DaRKBLaCKLiVe Donanımlar 27 31.05.08 00:18
Bu Cüzdan Para Değil, Flash Bellek Tiplerini Saklayabiliyor! Emmett Brown Haberler 0 25.02.08 13:53
İşte Dünyanın En Kolay Kullanılabilen Cep Telefonu! Emmett Brown Haberler 0 20.02.08 18:10
iPod'ları Paylaştırmanın Kolay Yolu Bulundu: miShare Emmett Brown Haberler 0 10.02.08 03:28
MP3'leri Arabada Dinlemek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı! Emmett Brown Haberler 0 09.02.08 17:02