|
|
|
|||||||
| Dosya Konuları Editörlerin teknolojik gelişmeleri içeren konuları, görüşleri ve analizleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | İnceleme Araçları |
| LCD ve Plazma Yarışı Sona Eriyor | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
bilgiler için tsk ler
|
|
|
||||
|
||||
|
OLED'ler yaygınlaşınca gülücez bunlara. Siyah beyaz TV gibi gelecekler bize
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
led teknolojisi sadece isim ben baktım bi fark yok
|
|
|
||||
|
||||
|
Almazsın eğer bir farkı yok diyorsan
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
almadım zaten okadar parada vermem hiç fark yok walla
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
OLED ekranı nerede gördün merak ettim. Görsen sanırım bu şekilde konuşmazsın.
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet OLED teknolojisi...
Yeni ve Şu an bildiğim kadarıyla sadece SOny XEL-1 serisi ile (su an icin ufak inchlerde) satışa sunuluyor. 2.500 dolar civarı sanırım. yıllardır lcd mi plazmadır mı gider..bence organic led ışık yayan bu teknoloji yaygınlaştığında hissedilebilir bir fark olacaktır. Poseidon |
|
|
||||
|
||||
|
OLED - LCD farkını bugünden bile kıyaslama şansına sahibiz. Bazı cep telefonlarında OLED ekran olabiliyor. Her bir LED kendi renkli aydınlatmasına sahip olduğ için LCD'deki gibi bir arka aydınlatma bulunmuyor ve böylece siyah olması gereken yerler kapkara kalıyor. Bence mühtiş olacak.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu vermiş olduğunuz bilgileri ben 2 sene önce okuyordum 2bu handikaplar halamı devam ediyor böyle plazma üreticileri 10 yılın üstünde ömr biçiyor ürünlerine
|
![]() |
| Etiketler |
| plazma, lcd |
| İnceleme Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Panasonic, Cep Telefonlarında Plazma Ekran Teknolojisi Kullanacak | Görkem Yıldırım | Haberler | 2 | 05.04.08 04:22 |
| Sizce Dünyanın En Büyük Plazma TV'si Kaç İnç Olabilir? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 09.02.08 01:48 |