Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İnternet ve Yazılım Dünyası > Haberler
Haberler İnternet ve yazılım dünyasıyla ilgili en son gelişmeler.

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları
Eski 01.03.08, 06:29
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Emmett Brown'ın Donanımı

Yer: İstanbul
Varsayılan Windows XP Service Pack 3 RC2 Dağıtıma Sunuldu

Popülerliğini yitirmeyen işletim sistemi Windows XP için 3. güncelleme paketi olan SP3'ün artık sona yaklaşan sürümü RC2 (Release Candidate 2) dağıtıma sunuldu. Microsoft'un Windows Update sitesinde önceden sadece Beta testçiler tarafından indirilebilen paketi artık herkes indirebiliyor. Son sürüm olmadığı için dikkatli olun uyarısı yapılıyor. Merak edip denemek isteyenler ve son sürümü bekleyemeyecek derecede sabırsız olanlar bu adrese girerek dosya indirme işlemini başlatabilir. Öncelikle bu adresten özel bir dosya indirip sisteme ekliyorsunuz. Bundan sonra Windows Update sitesine bağlanınca Beta testçiler gibi SP3 RC2 dosyasına erişim hakkı elde etmiş olduğunu görüyor ve kurulumu gerçekleştirebiliyorsunuz. Son halinin bu senenin ilk yarısında hazır olacağı belirtiliyor.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 01.03.08, 12:47
hasantahsin Kullanıcısının Avatar'ı
Kıdemli Üye

hasantahsin'ın Donanımı

Yer: istanbul
hasantahsin kullanıcısına MSN Messenger üzerinden mesaj gönder

windows yaplaşık bi haftadır bi güncelleştirme yüklemeye çalışıyor ben xp yi yeniden indiriyo heraldedim bi haftadır acaba servis packmı bu %98 e geldi bu gün akşama iner heralde bakalım ne imiş

Alıntıyla Yanıtla
Eski 04.03.08, 22:28
artwinli Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

artwinli'ın Donanımı

Alıntı:
Orijinalini gönderen: hasantahsin Mesajı görüntüle
windows yaplaşık bi haftadır bi güncelleştirme yüklemeye çalışıyor ben xp yi yeniden indiriyo heraldedim bi haftadır acaba servis packmı bu %98 e geldi bu gün akşama iner heralde bakalım ne imiş
Burda indirme linki mi var ki
Bi de Türkçe mi bu..

Her hakkım saklıdır
|l|lllll|lll||ll||lll|
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Etiketler
sunuldu, dagitima, rc2, pack, service, windows

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows Vista Service Pack 1 Türkçe Final İndirin ! tegmen İşletim Sistemleri 44 15.08.08 13:09
Crysis İçin Map Pack 1 Dağıtıma Sunuldu Görkem Yıldırım Haberler 6 27.07.08 22:16
Windows XP Service Pack 3 Final Türkçe indirin! tegmen İşletim Sistemleri 10 08.05.08 20:20
Windows Vista Service Pack 1 RC 1 Haftaya Çıkıyor Emmett Brown Haberler 0 19.02.08 15:01
Service Pack 3, Windows XP'yi Ne Kadar Hızlandırır? Emmett Brown Haberler 0 19.02.08 14:35