Tek Mesaj Görüntüle
Eski 13.06.08, 16:18
F.C.D Kullanıcısının Avatar'ı
F.C.D F.C.D çevrimdışı.
Üye

F.C.D'ın Donanımı

Yer: bekarım
F.C.D kullanıcısına ICQ üzerinden mesaj gönder. F.C.D kullanıcısına AIM üzerinden mesaj gönder.

slm dostlar...arkadasım senin derdinin devası...bir sunucu olarak kulanacagın için sistemini..ben AMD nin sunucular için geliştirdiği OPTERON işlemcilerden birini al derim...aynı şey İNTEL cephesi içinde(intelde seçenek daha çok)..XEON-ITANİUM SERİSİ işlemcilerden tercih etmeniz hem güçlü hemde gelecege yönelik olur..çünki sunucu ve iş istasyonları için üzerimler bunlar...ama AMD YADA İNTEL in çift yada dört çekirdekli modelleri bu işi üstlenebilirmi işte bu noktada top bizden çıkıp sayın editörlerimize gidiyor..onlar daha iyi bilirler..sabit diskte ise..görkem abinin geçenlerde tanıttıgı SEAGATE in bir modeli vardı..o çok iyi bir tercih olabilir...yada bu sisteme raid çok iyi gider diye düşünüyorum...ramda benim kafama yatan öyle bir ortam için...4 adet kingston 1 gb 800 mhz lik ramlari olabilir...çünki serverler okudugum kadarıyla..hazırda bekleyen bilgiye çok ihtiyac duyuyorlarmış..bu nedenle geniş bir bellek ortamı gayet sorunsuz olacaktır...

Alıntıyla Yanıtla