Tek Mesaj Görüntüle
Eski 30.05.08, 20:47
F.C.D Kullanıcısının Avatar'ı
F.C.D F.C.D çevrimdışı.
Üye

F.C.D'ın Donanımı

Yer: bekarım

Alıntı:
Orijinalini gönderen: hasantahsin Mesajı görüntüle
arkadaşım gayet güzel anlatmışın ama bir insan sadece bilgisaarda bu saydıklarını yapıyorsa ozaman o arkadaşa wi-fi destekli bir çep telefonu öneriyorum Ve eğer o kişi sıkca o browser i kullanıyorsa internetten bişeyler indiriyor demektir yine sıksık o winamp ı kullanoyorsa bir müzik arşivi var demektir ekstaradan bide film izliyorsa bilgisayarıda film dosyalarıda var demektir(zira aletin dvd si yok dvd takıp izleyemezzaten 9" te ne izliyon.) bunları toplarsak her halikarda 20 gb hdd günümüz şartları için yeterli değil pc diyebileceğimiz bi makinaya. geliştirsinler ssd teknolojisini taksınlar bi 100 lük diğer beceriksizliklerini unutacam
editörümüz..teste belirtmiş zaten disk alanı sorununu harici yada hafıza kartlarıyla giderebilirsiniz dedi..yani...çok fazla disk sorunu çeker ana geldiyseniz harici bir diski rahatlıkla kullanabilrisiniz dendi...film içinse yine editörümüz vurgulamıştı iyi bir flaş belleğiniz varsa 2 yada 4 bg kadar film için yeterli..ve ben artık bellekle gidiyorum filmciye hooop 2 dakka da istediğim film elimde gel tak izle...zaten 9 inç bir ekranda film izlemekten keyif alan biride film izlemsin...cinema=büyük ekran...kim ne derse desin...küçükte zefk 0...yani bunlar bunu kötülemek için yersiz şyler bence..harici olarak herşey var..zaten cihazdaki maksat tasınabilirlik...yani yanında getirdiklerini en aza indirmek..bir flaş bellek yetrli bence..müzik için....ama ASUS fiyatı 700 ytl de diretirse yanlış yapar ve üzerine 300 ytl daha koyarım LAPTOP alırım diyen lerin altında ezilir...fiyatta çok cazip olmalı...benim bu cihaza verdiğim değer...450 ytl..fazlası için se...arkadaslara katılmak babında MSİ..nin MEGAbook SERİSİ hem bukadar küçük vede herşeyi var..alamk daha mantıklı olabilir aba..fiyatı 1250 ytl...maksat UCUZA almak değilmi...

Alıntıyla Yanıtla