Tek Mesaj Görüntüle
Eski 30.05.08, 11:13
noqturno Kullanıcısının Avatar'ı
noqturno noqturno çevrimdışı.
Yeni Üye

noqturno'ın Donanımı

Alıntı:
Orijinalini gönderen: Emmett Brown Mesajı görüntüle
Merhabalar. Öncelikle Asus Eee PC'nin performansı şu andaki kullandığınız makineye göre bana sorarsanız birçok uygulamada daha yüksek olacaktır. Çünkü siz 256 MB bellekli bir masaüstü bilgisayara sahipsiniz. Asus Eee PC 900'de bu değer tam 1 GB. O yüzden fark gayet hissedilecek. Öte yandan Eee'lerde mekanik diskler yerine flash belleğe benzer yapıda depolama yapılıyor. Disk de hız açısından masaüstünüze benzer performans sağlayacaktır. İşlemci konusundayda Photoshop kullandığınızdan bahsetmişsiniz. Şu andaki işlemciniz 1800 MHz, Eee PC 900 ise 900 MHz. Biraz yavaşlık elbette olacaktır. Özellikle efektler uygulamak istediğinizde biraz daha fazla beklemeniz gerekebilir.

Asus Eee PC'de D-Sub görüntü çıkışı var. Sizin monitörünüz şu anda mavi bir kablo ile bilgisayarınıza bağlıdır. Aynı kabloyu Eee PC'ye takıp görüntü alabilirsiniz. Ayrıca USB bağlantılarından klavye ve mikrofon da takılabilir. Monitörünüzün sunduğu 1440 x 900 çözünürlüğe teknik olarak ulaşılması gerekiyor.
Hocam yanıtınız için çok teşekkürler, bayaa bir fikir sahibi oldum. İletimde de söylemiştim, güncel ve piyasayı gelişmeleri takip eden bir kullanıcı değilim. 3.5-4 yıl önceki 1.8 amd athlon işlemci eeepc900 ün işlemcisinden daha hızlı dediniz sanırım öylemi?

Alıntı:
Intel'in GMA 950 grafik kartları bu çıkışı sağlayabilecek kapasiteye sahip. Ama yine de bir kontrol etmekte fayda var. İsterseniz sizin için bir kontrol edebilirim
Zahmet olmazsa, kontrol edebilirseniz çok makbule geçer.
tahmin edersinizki 19" monitörde eeepc900 ün 1024 x 600 çözünürlüğünü kullanırsak çok tuhaf olur

Alıntıyla Yanıtla