Tek Mesaj Görüntüle
Eski 28.05.08, 01:01
F.C.D Kullanıcısının Avatar'ı
F.C.D F.C.D çevrimdışı.
Üye

F.C.D'ın Donanımı

Alıntı:
Orijinalini gönderen: hasantahsin Mesajı görüntüle
niye bütün paragrafları hadi kolay gelsin gibi "bak nası .... " modundaki cümleyle bitiriyorsun bu laf bana aykırı bişey söylüyomuşsun gibi oluyor ama hala benim en başta yazdığıma aykırı bişey yok adamı niye tahrik ediyosun
bu paragraf konuyu tamamen farklı bi yere çekti şimdi "havalar nasıl"dan "nolacak bu fenerin hal"ine geldiksöylediklerine ben de bi uzun paragraf hazırlayacam birazdan bekle
slm keşke konuları gününe gün takip edebilsek ama çalışmaktan bazan zaman kalıyor..hasantahsin kardeşim de bana sitem etmiş..niye kolay gelsin diyrek bitiyorsun cümleni diye..nedeni ise kardeşimsen diyelim akşam 8 de yazdın inan ben hergün sadece gece yazabiliyrm 12-1-2 böyle yani..ancak vakit kalıyor..ee sen nezman okursun bunu belki bir gün sonra akşam..yani benim kolay gelsin demem..ayakta sadece ben oldugum için..siz okudugunuzda ben olmuyacam nasılsa..böyle ayrılmak daha iyi...tamm demsekte olur ama..biz insana deger vermeyi seviyoruz..onun için baslarken slm giderken kolay gelsin yada eyvallah demek gerk diye düşünüyorum...)
ve tartıştıgımız konuyada söyle bir sonuç getireyim..eve getirdiğin arkadasının 50 centin candy shop parcasını açtıgında..(wayyyyy tahsin nerden geliyor bu bass sesleri bu ne büyük sunwoofer olmalı,araba vooferı mı taktın bir yere ha) demesini istiyorsan 5+1 yada 7+1 derim ki..sistemi görenin hadi canım o ses bundanmı çıkıyor cümlesi olayın zamiri kesin duyarsın...ama sakin bir ortam için 2+1 diyorum..ama 2+1 de denilen laf sa şu...eh benim 5+1 kadar olmsada iyiymiş sesi drler..)...

Alıntıyla Yanıtla