Alıntı:
Orijinalini gönderen: F.C.D
merhaba millet  ..bakıyorumda konu yerine oturmuş.iyi boş şeylerle uğraşmayalımda...emmet brown...bu hakketen öylemiler lafına bende hakaten öyleler   diyrek cvp vermek istiyorum..kırmadan tabi..  .mp3 çalarlar her nekadar kendi işlerini yapıyorlar onun için üretilmilşlr gibi gözüksede..hal öyle değil...bende bir tanede creative mp3 çalar var..telefondan önce almıştım..ama SE w810i iyi alınca...evdeki ses sisteminden bile sağıdım inanın..ben böyle derin müzik çalan bir telefon rastlamdım..bassları onunkadar güçlü veren ben sessitemi belki ama telefon asla görmedim...sonra nerde o pil süresi faaln filan..sarj ful ise....sadece walkman özelliği açık kullanırsanız 28 saate yakın müzik çalıyor...hemde son ses..  ..maksat oynatma becerisi değil...NOKİA larda çalıyor ama onlar sadece çalıyor...SE w810i ise duymak ve işitmek arasındaki farkın takendisi...inanmayan sadece bir denesin..sesini açtıgımız zaman yerimizde duramadığımız 50cent İN CANDY SHOP unu birde w810i de dinleyin ses sisteminize dönüpte(ulan sende çalıyorsun aha buda çalıyor  demezseniz bende bilmiyrm bişi.  ..hadi kalın sağlıcakla...
|
hadi yaa gerçekten öylemi? Bir adet SE w810i almalıyım hemen

Onunla rapler daha ii dinlenir