Alıntı:
Orijinalini gönderen: tegmen
Arkadaşlar bende 8600 gt süper var pes 2008 oynuyorum oynamaya başladıktan 20 saniye sonra takılmalar oluyo tam donmuyor fakat donarak oyun devam ediyor.Sıcaklık derecesi normalde 50 derece oyuna girince 62-63 oluyor .Sürücüsü falanda güncel.Oc falanda yapmıyorum acaba neden donuyor?
|
teğmenim slm...nasılsın...bende belki yararım olur diye düşündüm...şimdi donma ve takılmaların..ilk ve baslıca sebebi:(daha güçsüz kartlar için işlemci derdim) ama senin akrtın için ISINMA teşhisini ve güç kaynagının yetersizliğini söylemek isterim...ama asıl ISI!..benim sana tavsiyem onca işle uğraşan bir ekran kartını sakın ama skaın üzerinde gelen...o niye konuldugu belli olmayan...ançak gürültü çıkarmaya yarayan küçücük fana sakın bırakma....tavsiyem çekinme git ara tara bul bitane 14 cm fan..fanı hem ekran kartına hemde anakartın işlemcisi varya ona ikisinede üfleyecek şekilde bir yerlere tuttur..bu fan hem kartı fazlasiyle sogutacaktır hemde anakartın %40 na da hava üfleycektir..1 taşla 2 kuş misali...inan bende..gözükmüyorlar ama kasanın içinde 2 tane 14 cm fan var..biri sana deiğim şekilde diğeride RAM larin üzerinde duruyor...inanmazsın...paza günü saat 9 dan akşam 8 e kadar call of duty 4 oynadık banamsın demedi neolaki bir takılsın..ısımı kasdan az bişi ısı geliyor oda az bişi...inan ki..bosver sen kasa üzerinde gelen sogutmayı...onlar ancak %30 işe yarıyor...ne varsa eklemde var...ki.b kolay gelsin...