Tek Mesaj Görüntüle
Eski 16.05.08, 00:28
F.C.D Kullanıcısının Avatar'ı
F.C.D F.C.D çevrimdışı.
Üye

F.C.D'ın Donanımı

Alıntı:
Orijinalini gönderen: Görkem Yıldırım Mesajı görüntüle
Sistemin iyi FCD ama bazı sürücüler mi eksik ya da güncel değil? BIOS'a da göz at. Performansın çok iyi olması gerekiyordu.
slm.merhaba görkem abi..f.c.d evet herkes bunu merak ediyor ama,ben söylemiyim yinede.. evet abi ne hayalelrle kurudum bu sistemi benimde beklentilerim performanslı bir sistem sahibi olmaktı ama,başından bir çok hikaye geçti herneysede..abicim bişiyi eksikmi kurdum işte orasını bilmiyorum..yani format attım ve gerekli sürücüleri yükledinm,zaten ben sistemi toplayalı 3 ay ancak oldu yani güncelleme hangine lazım bilmiyorum..BIOSU güncellemiştim MSI ın sitesinden de oda 2 ay falan oldu işte,abi ben normalde orjinal xp kullanıyordum fakat ben cd keyini kaybedince,baska bir format cd si kullandım ve bu formatlamadan sonra pc bir türlü normal drecede çalışmadı.yani çalışmadı derken dedimya msn nin açılış hızı falan işte onlar beni deli ediyor..sonra explorer da ise bazan dı şimdi sık sık netteyken hata verip programı kapatıyor makine nedense..bişi kasıyor makineyi ama bende anlamadım abi..sistemimde norton 360 yüklü ve çalısır dırımda sonra windows defender da çalışıyor..görev yönetisinde ise valla en fazla 31 işlem çalısır gözüküyor hep buda normal sanırım abi..mesela ben techno ejay adlı bir program ve mp3 ler üzerinde oynayabildiğim yani kesme,dönüştürme,yada frekanslarıyla oynaya bildigm bide bir program var,,baskada yani ağır nitelikli bir şey yok..2 tane oyunum var ama onlarda sorun yoktu bugun baktım call of duty 4 te takılmalr basladı..nedir anlamadımabi..o ses programlarını kullanırken.hani kesip baska yere tasırken bazan bu programıda kapatıyor pc hata veriyor..durum bu abi..varın kararı millet versin..sagolun kolay gelsin..

Alıntıyla Yanıtla