Tek Mesaj Görüntüle
Eski 13.05.08, 01:20
F.C.D Kullanıcısının Avatar'ı
F.C.D F.C.D çevrimdışı.
Üye

F.C.D'ın Donanımı

Alıntı:
Orijinalini gönderen: chc_ytu Mesajı görüntüle
bende segate tavsiye dederim şiddetle
slm..arkadaşlar...konu hdd olunca benim derdimin dermanıda burdadır dedim ve geldim.bakıyorumda seagatetiçelr kalabalık,hepsinizde tavsiye etmişsiniz..ve yine kutu üzerinde yazan değerler sanırım bunlar..bende seagate barracuda 160 gb 8 mb sata II NCQ kullanıyorum..ve okadarda dolu değil yani içi..şimdi şunu söylicem...hızlı dedğiniz markanın diski msn i(AMD ATHLON X2 6000 3.0 GHZ-MSI K9A2 CF ANAKART-2X 1 GB 800 MHZ KİNGSTON RAM)HERNEYSE SİSTEM KABACA BU..işte msn u diskte 3.47 saniye de hemen hemen bu rakamda açılıyor..samsung bir diskte ise bu rakam (intel core2duo 2.13 ghz işlemci-1 gb 667 mhz ram ve gigabayt marka bir anakartta ise)2.36 saniyede açılıyor...seagate de winamp ekrana 2.35 saniyede geliyor,samsungta ise 1.52 saniyede..seagate de mediaplayer 1.37 saniyede geliyor,samsungta ise 1.20 den daha az,oda bu değerler benim yakalaya bildiklerim yani...örnekler bunlar...nerde sizin diskinizin kalitesi..nerde dönüş hızı..bide ncQ dediler..aklılı disk diye,bu disk ide disklerdende,pata disklerdende hem daha yavas hemde daha da aptal vallahi..neye inansın bana hangi dski alayım arkadasım diyen adam,soruyorum size...görkem abi....şimdi anladınmı abi ben neden arşiv yapma derdindeyimbu yüzden abi...lafta değil gercek sampiyonları bulmak,öğrenmek için.....gecen ben ekran kartı davasında hd 2600 pro 512 ile crysis oynuyorum ve hiçbir sorun ysamadım,akıcılıkta yada baska hiçbir sede sorun yok dedim,e bende oynuyorum aynı oyunu dedim..ben oynuyorum dedim 120 ytllik karta aynı oyunu,bize diretiyor bazı kesim crysis illede 8800 gtde oynanır gibi bir dayatma vardı piyasada..fark ne dedim,biri bana söylesin v.s..işte böyle bir tartısma...bi arkadas dediki..e ozaman dedi fcd kardeş millet alsın ozamn onbord ekran kartı oda olur..diye cevap verdi...şimdi..ben yalan demedim,evet oynuyrm...bu kartla crysis,call of duty 4,v.s..yani..demem oki..burda jet sosyetenin alabileceği donanımı değil,gercek kullanıcıların yani jet orta kesimin alabileceği donanımlar önemli..ben bir ekran kartına 850 ytl verdikten sonra o kart ister takılsın ister takılmasın,takılırsa onun rezilliği dimi....yani..demem oki..şimdi de bu disk meselesi..işte size elle ölçulmüş degerler varın siz karar verin ve bana bir hdd adı modeli söyleyin...kolay gelsin.

Alıntıyla Yanıtla