Tek Mesaj Görüntüle
Eski 27.04.08, 00:06
F.C.D Kullanıcısının Avatar'ı
F.C.D F.C.D çevrimdışı.
Üye

F.C.D'ın Donanımı

slm herkese dostlar...ben bu tartısmayada şöyle bişi yazmak istedim....bildiğinz gibi crysis öyle anlatıldıki oyunu sandıkki..canlı savas..hatta dikkat ettiyseniz oyunu sadece 8800 gt ekran kartlarıyla oynayabilirsiniz gibi bir hava vermek için..o kartların yanında hediye geliyorlar dimi...yav ben gene atlıcam ortaya ama...buda yalan yahu...ben şimdi..ati radeon 2600 pro sapphairemidir nedir ondan kullanıyorum..512 bm hafızası var..600 mhz işlemcisi var..ddr2 belleklerini kullanıyor..her neyse..aha bu kartla crysis oynuyorm...sonra call of...4 de kurulu...ve nfs carbone tabiki...e ben bir seye rastlamdım..takılma..bozulma...ısınma...ısınıyor makıne elbette ama..olsun bende calıstımmı terliyorum..dediğim gibi ekrandaki görüntünün nekadar kaliteli oldgu okadar ilgi çekmiyor bende ama akıcılıgında bir sorun yok..rahatça oynuyorum...e şimdi ben verdim bu karta 90 dolar...e diyeri 350 ytl küsür...nerde bunun kalitesi anlamıyorum ki...bu milelleti haşa meclisten enayimi sanıyorlar bunlar...biri bişi söylesin bana..milletin yeter artık kafasını bulandırdıkları...hatırlıyorumda.ben bu kartı alırken bi adam geldi yanımıza,dediki ben 8800 gt alıcam dedi..kasasıda yanında yeni topluyr oda..kasiyer bi baktı kasasına dediki,beyfendi bu kart sizin ksanıza sıgmazki dedi..hem güç kaynagınız yetmez buna dedi..adamda iyi ama bize oyun için onu tavsiye ettiler dedi...aha ben nediyim dostlar..alın size canlı örnek..adamın kafasına girmişler bir kere..8800 gt miş..ne farkı var yapmışlar üstüne ucak motorunu andıran bir sogutma..bide büyütmüşler kartı..olmus anakart kadar..asalak bitki gibi elektriğin çogunu çekiyor..e bide oynatmasın oyunu bari..dimi..bu yanda mütevazi 2600 pro da oynatıyor..neolmus yani ne olmuş...biri beni durdursun arkadaslar...üzülüyürum ben raftan bakınca o malzemelere inanın...neden ucuzu ve iyiyi bilmeyipte reklamlara kanıyoruz ki....sorarım sizlere...

Alıntıyla Yanıtla