Alıntı:
Orijinalini gönderen: kobraa
ben de microlab A-6662 BEN BUNA ARABA BASSSI JBL 1000 WAT BİDE ANFİ 750 WATT TAKABİLİRMİYİM ACABA??????
|
slm arkadaslar...ben bişiyi anlamadım...kardeşim sen microlab marka anfinmi var yani bildik anfimi,ses sisteminin anfisi değil dimi,çünki ben hiç microlab marka oto anfisi görmedim de ondan...ama sen sakın gidipte ses sisteminin arkasına heleki kafanda jbl 1000 wat subwoofer var takma...sadece 20 saniye dinlersin...anfin mefta olur...nerde görülmüş böyle bişi....senin o jbl 1000 watlık subwoofer ını adamlar 500 ytl lik nebiliyim alpin lere,sony lere,pıoner lere,rocfordfosgate lere daha sayımmı bu gibi,gibi anfilere bağlıyorlarda ancak ses alıyorlar...sen sessistemlerindeki subwoofer lara ne bakıyorsun onlar bildiğin kağıt hoparlörler

...sadece sargıları değişik oldugundan bass için ayarlanmışlar...hoşaf tası kadar kadar woofer 100 wat olsa ne.....sen 1000 watlık 30 cm lik neredeyse 15 kiloluk bir devden bahsediyorsun...amma illede oto sistem üzerine ses sistemi kurup bunuda pc ye bağlıcaksan ilk şart iyi bir ev anfisi alman gerek,bunu al arkasına ne bağlarsan bağla

...ozaman aç hoplasın komsular çatlasın,kavga çıksın

...ne deyim baska....