Tek Mesaj Görüntüle
Eski 15.04.08, 18:29
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Görkem Yıldırım Görkem Yıldırım çevrimdışı.
Yönetici

Görkem Yıldırım'ın Donanımı

Yer: Varşova
Varsayılan Windows Mobile İşletim Sistemli Saat: EPOQ EGP-98B

Saat biçimli telefonlar giderek artıyor ama Windows Mobile işletim sistemi olan telefon saati ilk kez görüyoruz. EPOQ EGP-98B adlı saat telefon küçük olmasına rağmen Quad Band GSM desteği sunuyor. Kolunuza takıp tüm dünyayı dolaşabilir ve telefon konuşmasına devam edebilirsiniz. 1.4 inç genişlikli OLED dokunmatik ekran sayesinde batarya süresi uzatılmış. Konuşma süresi 100 - 180 dakika arasıyken bekleme süresi 80 - 100 saat olabiliyor. Windows Mobile 5.0 işletim sistemi üzerine bellek el verdiğince yazılımlar yükleyebilirsiniz. 128 MB ROM belleği olan cihazla birlikte sunulan 1 GB'lık microSD kart depolama sorununu çözüyor. Cihazda Internet Explorer olduğunu da belirtelim. Tüm bunlara ek olarak 802.11g ile WiFi bağlantı yapabiliyor. Ayrıca Stereo Bluetooth özelliği ve pakete dahil edilmiş Bluetooth kulaklığı da var. En üst kısımdaki kameranın desteklediği en yüksek çözünürlük 1.3 MP. MP3 dosyalarını çalabilen ve melodi olarak atayabilen akıllı saatle video izlemek (WMV, AVI, 3GP,MP4,3GP/MP4), müzik dinlemek ve fotoğraflara bakmak (JPG ve GIF) mümkün. Özellikler inanılmaz görünüyor öyle değil mi?

Mim. Müh. Görkem YILDIRIM, MCSE: Security 2003
PCnet Bilgisayar ve İnternet Dergisi Donanım / Teknoloji Yazarı
Alıntıyla Yanıtla