NOKİA'nın ücretsiz olarak kullanıcılarına sunduğu PCSUİTE kullanıyormusunz? Veya telefonu aldıktan sonra kutusunu ve içindekilerini bir köşeye atarak hiç göz atmayanlardanmısınız?
Pc suite'i programını nokia genelde kutu içerisindeki ( destekleyen modellerde )interaktif cdsine ekliyor.Ben çevremden bildiğim kadarıyla kimse bu programı kullanmıyor!Peki hiç düşündünüzmü bu pc suite ne işe yarar ve ne gibi faydaları vardır? Şimdi size dilimin döndüğünce bunu anlatmaya çalışacağım.Sonrası size kalmış:
İster pcsuite'İn avantajlarından faydalanırsınız ( tabi teleonunuz destekliyora ) ve ya yolunuza başladığınız üzere devam edersiniz.......
PCSUİTE'İN NE GİBİ İŞLEVLERİ VARDIR ?
+Telefonunudaki bilgileri ( telefon rehberi , mesajlar, fotoğraf ve video ) bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz.Böylece hattınızı, telefonunuzu değiştirdiğiniz ve ya telefonunuzu kaybettiğiniz zaman( kimsenin başına gelmesin) içiniz rahat olur
+Telefonunuza aldığınız önemli notları, ajanda bilgilerini bilgisayarınıza yedekleyebilrisinz.
+PCnizden telefonunuza ve ya telefonunuzdan bilgisayarınıza dosya transferini gerçekleştirebilirsinz.Mesela bir ofis dosyasını telefonunuza attğınız zaman o dosayayı herhangi bir yerde gözden geçirebilrsiniz.
+Telefonunuzdaki dosyalarınızı klasörlerinizi telefonunuzu elinizze almadan

bilgisayarınız üzerinden istediğiniz biçimde düzenleyebilirsiniz.Telefonun tuşlarına defalarca basmaktan kurtulmak için
+Bilgisayarınızdaki mp3 dosayalarını telefonunuza transfer edebilir; telefonunuzun desteklemediği uzantıya sahip olan ses dosyalarınıda mp3'e çevirerek transfer edebilirsiniz.
+MMSlerinizi ek yazılımlarla düzenleyebilir ve oynata bilirsiniz.
+Telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiiniz. ( tavsiye etmem
+Telefonunuzun muhtelif ayarlarını pc üzerinden düzenleyebilirsinz.Radyosuna yeni istasyonlar ekliyebilirsiniz.
+Bilgisayarınıza indirdiğiniz uyumlu yazılımları telefonunuza yükleyebilr ve ya telfonunuzdaki yazılımları silebilrisiniz.Telefonla fazla haşır neşir olmaktan kurtarıyor insanı
-yaa! zaten ben bunları o program olmadan da yapabiliyorum diyebilrisiniz!!! ama PCsuite ile bu işlemler daha kolay ve basit.
Telefonunuza uygun olan
PCSUİTE versiyonunu BURADAN, NOKIAnın kendi sitesinden indirebilirsiniz.
Sorunlarınız içinse
burası 24 saat açık
...........::::::::::::kolay gelsin:::::::::.........