Tek Mesaj Görüntüle
Eski 03.03.08, 19:24
F.C.D Kullanıcısının Avatar'ı
F.C.D F.C.D çevrimdışı.
Üye

F.C.D'ın Donanımı

Varsayılan amd

Alıntı:
Orijinalini gönderen: Emmett Brown Mesajı görüntüle
Cevapları görelim arkadaşlar. Neden o marka peki?
.
AMD olmasının nedeni,intel felsefesi hızlı yasa çabuk öl...amd felsefesi ise,sakin ama işini yarıda bırakmayan,bir ömür yaşam..bence...intel hızlı giden atın lafına benziyor..amd tamamen daha uzun süreli ama aynı stabilite üzerinde gitme peşinde,buda kullanıcıya,daha sorunsuz çalışan bir ortam saglıyor...ben..eski pcimde amd nin athlon xp 1.25 gz işlemcisini kullanıyrm.2001 de almıstım pcyi ama yıllar geçti ben oyun oynamaktan vaz gecmedim oda çalıştırmaktaninanmazsınız ama evet çalıştryr..internet teki performansı ise rakibesi intelin 2.2 gz p4 işlemcisinden vallahi daha iyi.......msn+internet+winamp+mediaplayer acık film izliyrm+dosya indiriyorum+inanmazsınız moviemarker ile film yapıyrm ...aynı anda..internette en az 9 sayfa ile dolasırım,msn acıkken en az 9 kişi ile aynı anda yazısırm...winamp farz gibi hiç susmaz zaten...daha ne deyım,varmı bundan ötesi...adamlar intel de yav gene dondu bu pc diyrek horuldanırken ben....4 çekirdek görünümlü,tek işlemcimde istediğimi yapabiliyrm...alın size kanıt..kolay gelsın..

Alıntıyla Yanıtla