Tek Mesaj Görüntüle
Eski 01.03.08, 23:11   #1
Emmett Brown
Yönetici

Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: İstanbul
Fotoğraf Albümü

Varsayılan ArtMoney İle Oyunlarda Kolay Para Kazanma Yolu

Hangi oyun olursa olsun, ArtMoney sayesinde hiçbir Trainer aramadan, bilgisayarınıza virüsler sokmadan zengin olabilirsiniz. Her şey geçen gün NFS ProStreet'in kurulu olduğu klasörü yanlışlıkla silmemle başladı. Oyunu tekrar kurdum. Kaldığım yere hızlı bir geri dönüş yapmam gerekiyordu. Google'da "NFS ProStreet Money Trainer" yazarak birkaç arama yaptım. Fakat indirdiğim Trainer'lardan virüsler çıkıyordu ve hiç biri işe yaramıyordu. Adeta internetin altını üstüne getirdim ve bu başarılı yazılımı buldum. İşin güzel tarafı bu yazılım sadece NFS ProStreet'te işlemiyor. Paranın aktif olarak kullanıldığı birçok oyunda ArtMoney işe yarıyor. Programın çalışma mantığı da oldukça ilgi çekici. Okuduktan sonra bana hak vereceksiniz.

ArtMoney Nasıl Çalışıyor?

Oyuna girdiniz. 10 bin papeliniz var. Biraz harcadınız ettiniz, sonuçta oyunun ortasındasınız. Başında da olabilirsiniz hiç sorun değil. ArtMoney'i açıp oyunu, o an çalışan programlar arasından seçiyorsunuz. Tabii oyun da bu sırada açık olacak. Alt + Tab tuş kombinasyonuyla Windows'a artistik bir geri dönüş yaparak ArtMoney'i kullanıyoruz. Diyelim 2133 papeliniz var. ArtMoney'de bunu aratıyorsunuz ve karşınıza 500-600 sonuç geliyor. Bu sonuçları hemen ayırıyorsunuz. Sonra biraz daha para harcıyorsunuz. Kaç kaldı? 952 olsun. Oyunu kapatmadan Windows'a dönün. 2133 sonuçları arasından 952'ye düşenleri bulun. İşte o programdaki para bilgilerini içeren satırlar onlar. Tüm sonuçları 99999999 yazarak dolar milyoneri olun. ArtMoney'i kapatmayın, sadece satırları değiştirin. Oyuna dönün. Kaydedin, çıkın ve tekrar girin. Artık milyonersiniz.

NFS ProStreet'te Paraya Para Demeyin!

Yazımızın başında bahsettiğimiz gibi bu güzel yazılım birçok oyunla çalışabiliyor. Biz şu sıralar hayli popüler olduğu için NFS ProStreet'te kullanılışını adım adım anlatacağız. İlk olarak ArtMoney'i download etmeniz gerekiyor. Programı, virüssüz ve sorunsuz olarak bu sayfamızdan indirebilirsiniz. Yaklaşık 1.3 MB olduğu için oldukça hızlı inecektir. Programı kurduktan sonra NFS ProStreet'te kariyerimizi yüklüyoruz, garaja girip ne kadar para sahibi olduğumuza bakıyoruz.

8400 papelimiz varmış. Ben bunu deneme yaparken biraz harcayarak 5300'e indirdim. Şık bir jant aldım. Demek ki harcadığım için ArtMoney'den 5300 değerini arayacağız. Siz oyunda o anda ne kadar paranız gözüküyorsa onu arayın. Tutar önemli değil.

Programı açıyoruz. "Select Process" isimli yerden oyunumuzu seçiyoruz. Bu kadar basit. Sırada paramızın bilgisini içeren satırı keşfetmek var. Tabi bu sırada oyun açık olsun ki o anda bu listede gözüksün. Oyundan Windows'a geri dönmek için önce Alt tuşuna basılı tutun, sonra da parmağınız Alt'a basıyorken Tab tuşuna bir kez basıp bırakın. (Bilmeyenler olabilir.)

ArtMoney'in ana penceresindeki "Search" menüsünden "Search" seçeneğine tıklıyoruz ve karşımıza gelen pencerede "Value" isimli yere oyundaki paramızı giriyoruz. OK'e basarak aramayı başlatıyoruz. Kısa süren bir aramanın sonrasında değerler programın sol tarafındaki tabloya yerleşiyor. Bu değerlerin hepsini yeşil renkli oku kullanarak sağ tarafa taşıyoruz. Bu sayede paramızın bilgisini içeren satırları toplamış ve ayıklamış olduk.

Şimdi oyuna girip biraz daha para harcıyoruz. Biz para harcadıkça bizim paramızı gösteren değerler ArtMoney'deki sağ taraftaki satırlarda da düşecek. Para harcadıktan sonra benim 2500 kalmıştı. Hemen 5300'lü olan ayıklanmış değerlerin içinden 2500 olanları buluyorum. Gözünüze çok gibi gözükebilir ama para harcadıktan sonra oyununa göre en fazla 4 ya da 5 satırı değiştireceksiniz. Kendi paranızı gösteren tüm satırları örneğin; 99999999 yapın. Nokta koymayın. Burada tüm satırlara aynı değerlerin girmiş olması son derece önemli. Değerleri değiştirdikten sonra ArtMoney'den çıkmayın. Hiçbir işlem yapmayın. Oyuna dönerek kaydedin. Oyundan çıkın. Artık ArtMoney'i de kapatabilirsiniz. Sürprizimiz bizi bekliyor. Oyundan çıkmadan değişiklikleri göremezsiniz. Bir dahaki yüklendiğinde gelecek.

Tekrar ne kadar paranız olduğuna bakın. Benim şu an tam 99.999.999 papelim var. Bu paraya sizce neler alınır? Unutmayın bu program birçok oyunda çalışıyor. Sadece NFS ProStreet'de değil. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Emmett Brown çevrimdışı.   Alıntıyla Yanıtla