Vay be tam 2 sene oldu bu telefonu alalı hala kullanıyorum (para olmayınca normal tabi [

]) Ürün aslında güzel bir ürün aldığım zamanlarda rakibi olan Nokia 6600'dan 200 milyon daha ucuz olmasından ve ekstradan Nokia 6600'da olmayan radyo özelliği ve yanında gelen kulaklık, data kablosu, tanıtma cdsi vs ile çok iyiydi. Ürünün boyutları çok kötü değil elimden biraz büyük gerçi ama kullanışlı.nümerik tuşların sağ ve solda olmasıyla
ekranını büyük yapabilmişler. nümerik tuşların yanlarda olması ilk başta biraz yabancılık hissettirse de içindeki kelime yazma oyunuyla çok güzel kendinizi geliştirebiliyorsunuz. tuşların bu şekil olmasının tek sorunu tek elle sms yazmakta zorlanmam. Telefonun özelliklerine gelirsek:
- triband
titreşim
wav ve midi zil sesi kullanabilme
mp3 player
radyo
symbian os işletim sistemi (s60)
vga kamera
İşletim sisteminin symbian olması büyük avantaj çünkü internette bulabileceğim birçok programı yükleyebilirim diye düşündüm fakat pek olmadı. Neden derseniz kurduğum her program bir sorun yarattı bende ya uninstall ettim yada soft format yapmak zorunda kaldım.
Ürünün vga kamerasına gelirsek zamanının iyilerindendi. Ayrıca ortamın karanlığına göre gece moduna girebiliyordu. Gerçi ben vga kamera için almamıştım sonradan şu anda fotoğraflarını çektiğim canon A520 fotoğraf makinesini aldım.

Ürünü 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnun olduğumu söyleyemem mesela
telefon durup dururken kitleniyor ve pilini çıkarmak zorunda kalıyorsunuz. Sonra MMC kart girişi 6600 gibi pil arkasında olmayıp yandaki kapaktan konuyor ve arada kendi kendine çıkıyor. Bir de en son 1 ay önce kitlenip bir daha açılmadığından servise vermek zorunda kaldım. (Keşke arızasını halledemeselerdi de yeni telefon alsaydım)
Sonuç olarak bir daha Siemens almayı düşünmüyorum fakat o zamanlarda
Benq ile birleşmemişti belki şimdi daha iyidir. Hatta bazen teknoloji marketlerine gittiğimde SXG75 modelini görerek iç çektiğim olur.